LES NOSTRES OFICINES

Si tens qualsevol dubte o suggerència que fer-nos, posa’t en contacte amb nosaltres a través d’aquest formulari o trucant-nos per teléfon. Atendrem la teva consulta el més aviat possible.

 

Adreça Aldago

 Carrer Lima 15, Local 5 – 08030 Barcelona
93 450 38 55 – Fax 93 450 26 22
 info@grupaldago.com

Connecta amb nosaltres

Nom

Correu

Telèfon

Missatge

 

De conformitat amb el que estableix la normativa vigent en Protecció de Dades de Caràcter Personal, l’informem que les seves dades seran incorporades al sistema de tractament titularitat de SERVICIOS E INSTALACIONES ALDAGO SL amb CIF B61563169 i domicili social situat a LIMA 15 NAU 5 08030, BARCELONA , amb la finalitat d’atendre les seves consultes i remetre-li informació relacionada que pugui ser del seu interès. En compliment amb la normativa vigent, SERVICIOS E INSTALACIONES ALDAGO SL informa que les dades seran conservades durant el termini estrictament necessari per complir amb els preceptes esmentats anteriorment.

Mentre no ens comuniqui el contrari, entendrem que les seves dades no han estat modificades, que vostè es compromet a notificar-nos qualsevol variació i que tenim el seu consentiment per utilitzar-les per les finalitats esmentades.

 SERVICIOS E INSTALACIONES ALDAGO SL informa que procedirà a tractar les dades de manera lícita, lleial, transparent, adequada, pertinent, limitada, exacta i actualitzada. És per això que SERVICIOS E INSTALACIONES ALDAGO SL es compromet a adoptar totes les mesures raonables perquè aquestes es suprimeixin o rectifiquin sense dilació quan siguin inexactes.

D’acord amb els drets que li confereix la normativa vigent en protecció de dades podrà exercir els drets d’accés, rectificació, limitació de tractament, supressió, portabilitat i oposició al tractament de les seves dades de caràcter personal així com del consentiment prestat per al tractament dels mateixos, dirigint la seva petició a l’adreça postal indicada més amunt o al correu electrònic silvia@grupaldago.com

 Al mateix temps, l’informem que pot contactar amb el Delegat de Protecció de Dades de SERVICIOS E INSTALACIONES ALDAGO SL, dirigint-se per escrit a l’adreça de correu dpo.cliente@conversia.es o al telèfon 902.877.192.

 Podrà dirigir-se a l’Autoritat de Control competent per a presentar la reclamació que consideri oportuna.

 Amb enviament del formulari de recollida de dades vostè accepta la política de privacitat de SERVICIOS E INSTALACIONES ALDAGO SL.

Login to your Account